El dia 14 de maig del 1954 Daniel Muñoz Jiménez va arribar a Valls (Tarragona) provinent de Múrcia per ocupar una plaça de carter a la "Estafeta de correos de Valls", tenia 26 anys i no havia sentit mai parlar català. Aviat va ser considerat en el barri on feia de carter, per la seva simpatia i pel seu costum d'entregar les cartes en mà. El temps lliure el dedicava a una gran afició que tenia, l'electrònica. Estudiava cursos d'electrònica, llegia revistes especialitzades, conversava amb els amics... i ja per aquelles dates va començar a reparar i muntar ràdios, que en aquella època eren de vàlvules.

El 1971 quan tenia 5 fills, va obrir el seu primer establiment de venda i reparació d'electrodomèstics. Aquest va ser l'origen d'una empresa familiar, que amb l'ajuda de la mare i posteriorment dels fills va anar creixent fins a convertir-se en Societat Anònima el 1987. El 1988 a causa d'una retinopatia diabètica, Daniel Muñoz es va veure obligat a cessar la seva activitat professional cedint el testimoni als seus fills.

Des d'aleshores Muñoz Rius S.A. va anar creixent i adaptant-se a les circumstàncies tecnològiques i socials de cada moment, incorporant noves àrees de negoci: climatització, ventilació, sistemes solars tèrmics, aerotèrmica i geotèrmia.

   
       
 

El nostre principal objectiu és oferir productes i serveis de qualitat als nostres clients i contribuir a la conservació del planeta mitjançant la implantació de sistemes innovadors, eficients i ecològics.

A partir de la informació facilitada pel client, comprenent els seus desitjos i necessitats, elaborem un projecte inicial, valorant diferents aspectes, com l'ecologia, l'eficiència energètica en funció de la zona climàtica on ha de treballar la instal·lació, el confort, l'estètica de l'edifici i la rendibilitat de la inversió. En edificis de nova construcció i reformes importants, col·laborem sempre que sigui necessari, amb els arquitectes i enginyers del projecte, aportant idees i solucions eficients per a la correcta integració de la climatització al mateix disseny de l'edifici.

En cada projecte - pressupost entreguem una comparativa de costos energètics i emissions de CO2 respecte a altres fonts d'energia. També ens encarreguem de tramitar la legalització de les perforacions geotèrmiques, així com les ajudes o subvencions davant els corresponents organismes oficials.